BarnfotograferingBoka tid för barnfotografering. Orginellt eller traditionellt. För fler bilder har du min hemsida HÄR. Där finner du alla kontaktuppgifter, portfolio m.m.
Dessa bilder är helt oredigerade.

Delar av Svanskog


New shoes
Dessa glitterbitar fick följa med mig hem från London. Lovely!

Vackra, vackra Dalsland.Dagens tidning.


Tonfisksallad


Har börjat lägga upp maten lite roligare. Känns som att man äte lite långsammare då eftersom man inte inte vill förstöra sitt fina mästerverk haha. Det är ju trots allt bra att äta sakta.

Tonfisksallad.
Blandsallad (Ruccola, Maché m.m.), tomat, paprika, gurka, svarta oliver, tonfisk blandat med majonäs. En skvätt äppelcidervinäger - Mums!

Fotoäventyr i Svanskog


Åkte iväg på en 3 timmars fotoutflykt till svanskog igår kväll. Underbart vackert ställe, mycket att se och mycket att fota. Tappade nästan andan bara av att åka på vägen och titta ut genom fönstret.
Självklart var jag tvungen att fota på de de svåraste och mest riskfyllda ställena jag kunde hitta. Blev nästan lite skakis i benen. Nästan kanske är att underdriva. Ramlade ju faktiskt i träsket haha!
Halvdränkt och blodig kom jag hem, väldigt nöjd med kvällens fångst! Man måste ju offra lite för att kunna få till riktigt bra bilder.
Detta är givetvis inte de bilderna jag snackar om.
De "riktiga" bilderna kommer upp senare.

Gårdagens äventyr

Provkör en ny bil just nu, en KIA. Den är väldigt skön och pigg att köra. Ska prova den lite till efter att jag har stängt butiken ikväll. Känner att jag behöver prova lite till för att vara helt säker.
Igår tog jag en liten åktur för att kolla på dessa godisbitar. Möjligtvis blir denna min om några veckor. Glad tjej!


Look of the day


Låt oss säga att mobilskalet är lånat.

Dagens hälsofrukost.


Gilla SagaPhotos på Facebook


Dreamworld


I hope you're in a world full of colors and laughter...

Visitkort

Nu har de äntligen kommit!

RSS 2.0