London


Håller fortfarande igång med min underbara morgonrutin. Vissa mornar är det så klart lite jobbigare att komma upp än andra. Men så fort man tänker på soluppgången så blir det lättare att ta sig upp.

Jag vet inte om det bara är jag som känner såhär, men dagarna bara flyger iväg. Jag hinner inte med! Känns som att tiden går fortare än någonsin. I want it to slow down a bit!

Dock är det bra på ett sätt eftersom jag ska åka till London i slutet av mars och vill att det ska vara nununuuu!

Morgonrutin


Har fått in världens bästa morgonrutin. Går upp tidigt innan solen har vaknat. Tar på mig träningskläderna halvsovandes och vinglar ut i mörkret, samtidigt med solen vaknar jag till liv och inser att jag har har sprungit/powerwalkat närmare en timma. Sedan hoppar jag in i duschen, gör en riktigt god och nyttig frukost, stressar inte, tar tid på mig för att välja kläder och göra mig i ordning. För mig är det den ultimata morgonen, och så har min sett ut de senaste 2 veckorna, varje dag. UNDERBART!
Man blir så pigg och proppfylld av energi. Nu när jag har hållt på ett tag är det inte ens jobbigt att gå upp så tidigt. Jag nästan flög upp ur sängen 06.22 i morse.

Hur ser din morgon ut?

Den bästa musiken just nu.


Vill bjuda på lite sommarbilder mitt i allt vinterrusk!

Samt världens bästa låtar.

Bättre än dessa finns ICKE!


Lana Del Rey - Born to die

Lana Del Rey - Summertime sadness

Taylor Swift - Safe and sound

Calvin Harris - Feel so close 

Calvin Harris - Stars come out

Brandi Carlile - The story

Florence + The Machine - Shake it out

Florence + The Machine - What the water gave me 

Gotye - Somebody that I used to know

First Aid Kit - Lion's roar


 

Varsågod, helt gratis från mig till dig :)

Lööööövsoup!


Slät grönsakssoppa med fullkorndbröd, stekt med pesto. mmmmm!
(Ursäkta mina mobilbilder)

Glitter eyeliner



Klickade hem dessa som nu kommit på posten. Yeyy!
De var bättre än förväntat.

Fruktbomb


Efter en ganska så lång och tidig morgonpromenad vart jag riktigt sugen på jordgubbar och frukt. Fantastiskt gott blev det tillsammans med den turkiska youghurten.

Blanda:

-Turkisk youghurt
-Vaniljyoughurt
-Kanel

Toppa med:
-Banan
-Ananas
-Dadlar
-Vindruvor
-Jordgubbar
-Linfrön
-Fitnessflinor

Nytt till badrummet!


Detta underbara set var en del av allt jag köpte under mitt öventyr igår.
Mer kommer visas snart! :)

Julafton?


...Som sagt så kommer det paket nästan varje dag (eftersom jag råkat klicka hem lite för många saker), men igår fullständigt regnade det paket över mig. Härligt!!!
Ska visa sen vad som gömmer sig i dessa härligheter ;)

Soluppgångspromenad


Gick upp med tuppen imorse igen. Var bara tvungen att få mig en uppfriskande morgonpromenad som fick min energi att stiga i takt med solen.
Det var så vackert att man nästan tappade andan. Jag ville inte att morgonen skulle ta slut, jag ville skutta runt kring det istäckta vattnet i timmar och bara njuta av livet.
Mitt drömhus för övrigt!

Bebis!


Fotograf: Emmelie - SagaPhotos (Jag)

Tänkte visa er denna gulliga lilla krabat jag fotade för ett tag sedan.
Man blir så glad av barn. De är så ärliga och talar rakt ut hjärtat och hjärnan. Det är uppfriskande!

The one


Haha ser ut som jag har fläskläppar x2 på den sista bilden!!! Skulle inte passa bra i läppförstoring, bra då vet jag det!
Har hittat den bästa mascaran någonsin (and it's organic), den ser dock inte så bra ut eftersom den har världens största och klumpigaste borste, men jag är helnöjd!
Som sagt så ramlar det in paket varje dag här. Denna goding är beställd från Kina.

Love Today!


Det bara ramlar in paket till mig varje dag nu. Har råkat klicka hem några saker för mycket kanske. Men man bör unna sig lite ibland :)
Detta kom från Kina idag!

Då var den här...


Dagen som alla älskar att hata. Men varför hata när man kan älska? Bara för att man inte har en pojkvän/flickvän betyder det inte att du inte har någon att älska. Se dig omkring! Du har din familj, dina vänner, din omgivning, ditt liv. Det finns så mycket att älska och så lite att hata. Fokusera på det som gör dig glad och inte det som gör dig ledsen.

All min kärlek går till min syster denna alla hjärtans dag.

Foto inspo


Var ute och sprang några kilometer igå och hittade världens bästa photoshoot ställe. Är så sugen på att fota någon modell där. Har inte bestämt vem, vilka kläder eller vilken makeup det ska vara än. Men inspirationen flödar!

Sisterlove

Heltokigt fokus, men rätt ball ändå ;)
Har haft min älskade tvillingsjäl hos mig i helgen. Nu har hon åter lämnat mig för London. Ska flyga till henne i April och shoppa loss lite är tanken. Längtar? JA

Hellosie!


Come to mama!
Tänk att få springa runt i dessa skönheter om några månader med brunbrända ben och solkysst hår. Ja, tack!

Klick, and they are mine!

Underbara torsdag!


Hej alla goa och glada!

Är på toppenhumör idag. Solen skiner bort alla bekymmer, min syster är i samma land som mig. Snart kommer hon även till samma stad. Kan det bli mycket bättre?

Har inte endast jobbat mycket i fotostudion de senaste dagarna, utan även i min musikstudio.
Jag lovade att jag skulle offentliggöra min musik, nu är jag snart där. Har spelat in några av låtarna jag gjorde under 2011. Tänkte bara fixa några shyssta bilder, så kommer en skiva ut i butiken. Haha.
Försöker inte nå någon perfektion i min musik (som ni kommer att märka). Men jag vill nå ut till de som kan känna stöd och kanske vägledning i mina låtar.

Photoshoot

Här är några bilder från plåtningen i söndags.
Fotograf: Emmelie Bengtsson (jag)
Makeup: Emelie Qvick
Modell: 

I'm back!

Äntligen har jag kirrat internet till företaget, så nu blir det förhoppningsvis mycket mer bloggande än vad det har varit den senaste tiden.


Har haft lite shyssta plåtningar den senaste tiden. Tänkte lägga upp plåtningen jag gjorde tillsammans med en Makeupartist, Emelie och Modell, Elin.
Later!

RSS 2.0