Inbakade piroger




Deg:
VBlanda
4dl siktat rågmjöl
1dl havregryn
1tsk bakpulver
1krm salt
(eventuellt brödkryddor)
Tållsätt sedan naturell youghurt tills degen blir bra att arbeta med.
Kavla ut degen till plattor som du sedan fyller med valfri fyllning.
Här har jag valt korv (som jag först stekte) med avokadoröra och tomatchutney.
Åh, vad fina bilder du tar! Kolla vår blogg... vi fotar också väldigt mycket! :D
mums:D
SV; Naw tackar så mycket:D SÅ snällt:D
Men vad tycker du om mina "Black Eyes" modell bilder som jag har tagit på min vän:D?
Vad bra! Jag har varit sjuk halva veckan och det var inte så kul... Men nu är jag frisk igen!
Cool sak att fota!
Mm vad gott och väldigt fin bild :D
Tack för ett bra mattips och som alltid lika fina bilder!:)
Heeej vill du tjäna 100kr för varje läsare som klickar på en reklam i din blogg?
Isåfall klicka här för mer info: http://chawo.blogg.se/?tmp=18004834
Riktigt awsome idé och det är ju dumt att tjäna extra pengar. Plus! Att det är gratis medlemskap hur bra är det?!
vad goott!
Hej. Just nu kan man vinna en onepiece i min blogg om du vill delta! :)
Åh gud vad gott, hade hemskt gärna gjort det där om jag itne hade varit glutenallergiker ):
Sv; men det är ju havregryn i? :S
Och råg också...
Wow! Ser hur gott ut somhelst! Måste definitivt testas!