LCHF-Frukost



Dukade upp denna underbara frukost imorse efter över en timmas PW.
Pestobröd med pesto och tomat, äggröra.

Bakade ett egenpåhittat LCHF-bröd igår kväll. Kör alltid på känsla vad gäller matlagning och bakning, så kan inte ge några exakta mått. Tänk in ett stort CA. innan varje mått. Det vart supergott!

Pestobröd:
- 1,5 dl mandelmjöl
- 3 ägg
- 0-5 dl soyamatgrädde
- 1 msk extra virgin oliv olja
- 0,5 dl solroskärnor
- 0,5 dl linfrön
- 1 msk grön pesto
- 2 tsk bakpulver
- 1 krm salt

Häll i smeten i en liten brödform.
Ugnen ställer du på 200 grader i 20 min. Snabbt och enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0